Французький сорт.
Плоди великі (250-400 г), витягнуті-грушеві. Шкіра тонка, але міцна на дотик, у період знімної зрілості зеленувато-жовта, у споживчому — солом'яно-жовта. Іноді на шкірці проявляється оржавкість.
Довжина плода може досягати 20 см, діаметр 8 см. Це груші-велікани.
М'якоть біла або злегка кремова, дуже соковита, ароматна, тане, олійна, солодка, з приємною кислинкою, чудового смаку.Зтворення плодів — перша декада вересня.
Плоди великі (250-400 г), витягнуті-грушеві. Шкіра тонка, але міцна на дотик, у період знімної зрілості зеленувато-жовта, у споживчому — солом'яно-жовта. Іноді на шкірці проявляється оржавкість.
Довжина плода може досягати 20 см, діаметр 8 см. Це груші-велікани.
М'якоть біла або злегка кремова, дуже соковита, ароматна, тане, олійна, солодка, з приємною кислинкою, чудового смаку.Зтворення плодів — перша декада вересня.
Інформація для замовлення
- Ціна: 150 ₴