Reine Sammut - Рейн Саммут
Шрабы (Modern Shrub)
Характеристики:
Колір.............................................
Фактура...................................................
Аромат...................................................**
Розмір квітки.....................................8-10 см
Кількість квіток на стебел..................1-3
Висота куща.............................................90-110 см
Ширина куста......................................60-80см
Кліматична зона USDA................Шістяча
Стійкість до борошнистої роси... ++ (погана)
Стійкість до чорної плямистості.++ (середня)
Стійкість до дощу...........................++ (погана)
Опис:
Троянда "Reine Sammut" названа на честь шеф-кухаря першого безглютенового ресторану у Франції — Рейн Саммут — володарки зірки Мішлен у 1995 році.
Ця троянда належить до числа так званих «гастрономічних» троянд, названих на честь великих кухарів. Отже, сорт Reine Sammut® приєднується до клуба Paul Bocuse®, Anne-Sophie Pic®, Ladurée®...
Серія Generosa ® Collection.
Майстерно скомбінована природою гра гранатових, яскраво-червоних, золотих і рожевих тонів. Махрові, густо наповнені, чашоподібні, соковитого вишнево-червоного кольору із золотисто-жовтою обертною стороною пелюсток. Сильний і спокусливий аромат із нотами смородини та лимона... Іноді пелюстки набувають багаті відтінки малинового, іноді пастельніші тони, що межують із полунично-рожевими та жовтими відтінками акварельного сходу...
До безперечних переваг цього сорту належить рясне цвітіння до глибокої осені, висока стійкість до хвороб і невибагливість у догляді. Рекомендується посадка на добре освітлених місцях. Морозостійкий сорт (6 зона)
Dominique Massad Франція, 2010
Французький шеф-кухар Рейн Саммут взявся за рішення однієї з найскладніших і найпопулярніших кулінарних завдань в галузі харчування на цей момент і розробила меню без глютену. Надихнула її на це дочка Надя — хімік з професії, яка страждає на глютенову хворобу. Ціліакія вражає приблизно одну людину зі 100, однак Рейн Саммут прагне внести зміни в меню — без глютену, щоб «усі могли їсти за одним столом».
Рейн Саммут офіційно зробила класичний ресторан у Провансі — L'Auberge de la Feniere — безглютеновим. Це перший у Франції ресторан, відзначений зірки Мішлен в 1995 року, який прийняв безглютенове меню.
- Ціна: 90 ₴