Яблуня Антонівка (Аntonovka) — осінній сорт вітчизняної селекції. Плоди яблуні Антонівки великого розміру 130-180 г, мають округлу форму. Іноді явно виражені ребра в нижній частині фрукта. Під час дозрівання колір зелений жовтий, у разі тривалого зберігання плоди жовтіють повністю. М'якоть світла та солодка, чітко окреслений кислуватий присмак, який відрізняє яблуню Антонівку від інших сортів і підвищує оцінку дегустаторів. Сорт вважається осіннім, а плоди починають дозрівати на початку вересня. У разі правильного зберігання вони можуть лежати до трьох місяців. Плоди не обсипаються, є товарними та добре транспортуються. Плодоношення яблуні починається на 3-4 рік після садіння. Антонівка виділяється серед інших сортів невибагливістю до ґрунту, високою врожайністю. Яблуня прекрасно переносить зимові морози та не боїться парші.
Призначення сорту універсальне: вживання у свіжому вигляді, виробництво соків, винопродуктів, пюре, варення, мармеладу, сухофруктів, мочення. Один із найкращих сортів для заготівлі сечових яблук.
Плоди Антонівки мають багатьма корисними властивостями: високий рівень заліза в яблуках сприяє підвищенню гемоглобіну та знижує ймовірність виникнення анемії. Клітковина, що входить до складу, очищає шлунково-кишковий тракт і налагоджує його роботу. Пектини знижують рівень холестерину та перешкоджають виникненню ракових захворювань. Вітаміни А, В і PP підвищують імунітет, нормалізують роботу нирок і сприяють виведенню з організму зайвої рідини, каші з м'якоті сприяє загоєнню опіків і тріщин на шкірі. Антонівка використовується для виготовлення органічної косметики, яка омолоджує й очищає шкіру.
Призначення сорту універсальне: вживання у свіжому вигляді, виробництво соків, винопродуктів, пюре, варення, мармеладу, сухофруктів, мочення. Один із найкращих сортів для заготівлі сечових яблук.
Плоди Антонівки мають багатьма корисними властивостями: високий рівень заліза в яблуках сприяє підвищенню гемоглобіну та знижує ймовірність виникнення анемії. Клітковина, що входить до складу, очищає шлунково-кишковий тракт і налагоджує його роботу. Пектини знижують рівень холестерину та перешкоджають виникненню ракових захворювань. Вітаміни А, В і PP підвищують імунітет, нормалізують роботу нирок і сприяють виведенню з організму зайвої рідини, каші з м'якоті сприяє загоєнню опіків і тріщин на шкірі. Антонівка використовується для виготовлення органічної косметики, яка омолоджує й очищає шкіру.
Інформація для замовлення
- Ціна: 150 ₴