Віргінська чоремуха являє собою дерево заввишки приблизно 5 метрів.Молоді пагони мають темно-буреве забарвлення.Листя щільні, блискучі, овальні або овально-ланцетний
форми завдовжки 3-10 см, зазубрені по краях, з яскраво-зеленою верхньою стороною й світлішою нижньою. Пізні восени листя набуває декоративного червонуватого кольору.
Суцвіття кистьові, складаються з 15-30 білих квіток.Забарвлює трохи пізніше черемухи звичайної, що сприяє вищим урожайам, оскільки колір не пошкоджується
весняними заморожуваннями. Цвітіння рясне, дерево немов оповите білою ажурною піною, що надає рослині надзвичайно гарного вигляду. Колірне приблизно два тижні.
Плоди теж дозрівають пізніше, ніж у черемухи звичайної, у 112-сентябрі. На вигляд вони яскраво-або темно-червоні, на смак — кисло-солодкі, приємні, не такі терпкі,
як у її звичайноїктиці, так і плодоношення регулярніше. Крім того, плоди довго не обсипаються. На дереві можуть висіти до наступної весни, прикрашаючи його навіть узимку.
Догляд за трьома віргінськими
Чорне повітря віргінське у спеціальному догляді не потребує. До ґрунтів менш вимогливо, ніж звичайна чоремуха, але любить пухкі, родючі, добре зволожені місця.
Тому часто росте берегами річок. Може рости в легкому затінні, але краще посадити його на просторій, відкритій, добре освітленій ділянці. Черемуха віргінська,
культура стійка до засухи, морозу, шкідників і хвороб. Добре дренує ґрунт, а опале листя сприятливо впливає на його склад.
Ягоди черемухи застосовують як у кулінарії, так і в медицині. Найчастіше з них готують соки, освіжні напої та ягідне борошно.
форми завдовжки 3-10 см, зазубрені по краях, з яскраво-зеленою верхньою стороною й світлішою нижньою. Пізні восени листя набуває декоративного червонуватого кольору.
Суцвіття кистьові, складаються з 15-30 білих квіток.Забарвлює трохи пізніше черемухи звичайної, що сприяє вищим урожайам, оскільки колір не пошкоджується
весняними заморожуваннями. Цвітіння рясне, дерево немов оповите білою ажурною піною, що надає рослині надзвичайно гарного вигляду. Колірне приблизно два тижні.
Плоди теж дозрівають пізніше, ніж у черемухи звичайної, у 112-сентябрі. На вигляд вони яскраво-або темно-червоні, на смак — кисло-солодкі, приємні, не такі терпкі,
як у її звичайноїктиці, так і плодоношення регулярніше. Крім того, плоди довго не обсипаються. На дереві можуть висіти до наступної весни, прикрашаючи його навіть узимку.
Догляд за трьома віргінськими
Чорне повітря віргінське у спеціальному догляді не потребує. До ґрунтів менш вимогливо, ніж звичайна чоремуха, але любить пухкі, родючі, добре зволожені місця.
Тому часто росте берегами річок. Може рости в легкому затінні, але краще посадити його на просторій, відкритій, добре освітленій ділянці. Черемуха віргінська,
культура стійка до засухи, морозу, шкідників і хвороб. Добре дренує ґрунт, а опале листя сприятливо впливає на його склад.
Ягоди черемухи застосовують як у кулінарії, так і в медицині. Найчастіше з них готують соки, освіжні напої та ягідне борошно.
Çeryomuha virginskaya (Prunus virginiana)
Інформація для замовлення
- Ціна: 120 ₴